Değerli öğrencilerimiz,

1. Öğrenci işlerinin ders kayıt işlemleri bitmiş olup, sistem sayfanıza giriş yapabilirsiniz.
  2. Derslerin işleneceği sisteme giriş için Kullanıcı Kodu olarak "öğrenci numaranız", Parola olarak "T.C. Kimlik Numaranız" ayarlanmıştır.
  3. Sisteme Giriş için http://uzem.amasya.edu.tr web sayfamızda yer alan “Sisteme Giriş” menüsünden bölümünüzün bulunduğu alandaki “Giriş” butonuna tıklayarak veya www.myenocta.com/amasya adresinden giriş yapabilirsiniz.
  4. Sisteme giriş yapamayan öğrenciler mesai saatleri içinde merkezimizi arayarak parola sıfırlama işlemi yaptırabilirler. Tel: 0 358 252 62 35 dahili 5504 / 5511
  5. Sistem kullanım kılavuzumuz için tıklayınız…
  6. Sanal Sınıf Oturum(canlı ders)  Takvimine sistem sayfanızın "İletişim" menüsü, "Sanal Sınıf(Sohbet)" menüsünde yer alan "Sanal Sınıf Adresi" satırında yer alan "Tıklayınız"  linkinden ulaşabilirsiniz.
  7. Ders kaydı, öğrenci belgesi, kimlik kartları vb. konularla ilgili üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ile mesai saatleri içinde irtibata geçebilirsiniz. 0 358 260 00 47 dahili 2142
  8. Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemiyle ilgili teknik konular hakkında soru ve bilgilendirme için merkezimizi mesai saatleri içinde arayabilirsiniz veya uzem@amasya.edu.tr mail adresine mail atabilirsiniz.