PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI FİNAL ve BÜTÜNLEME SINAV DUYURUSU

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı YAZ DÖNEMİ Final Sınavları 30 Ekim 2016 Pazar  günü Saat 13:00 deBütünleme sınavları 01 Kasım 2016 Salı günü Saat 17:00 de Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Bu sınavlara girecek öğrencilerimizn sınav oturumu ile ilgili bina, derslik ve oturum sırası faha sonra UZEM sisteminden ilan edilecektir.  Öğrencilerimizin sınav evrakları isimlerine göre düzenlendiğinden sınavda sıkıntı yaşamamaları için ilan edilecek salonda ve düzende oturmaları gerekmektedir.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

• Sınavlara girerken öğrencilerin SINAVA GİRİŞ BELGESİ ve Nüfus CÜZDANI ile gelmeleri gerekmektedir. Bu belgelere sahip olmayan adaylar sınava alınmayacaklardır.

Valiz, cep telefonu, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla,

• Kulaklık, her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla,

• Cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,
• Her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatla,